Programok-Hírek-Újdonságok

Az üvegfestéshez ugyanúgy használhatunk repesző lakkot. Személy szerint a nagy kedvencem a Pentart finomvonalas repesztő ami 2 komponensből áll.

Nagyon sokat gondolkozunk azon, hogyan tudnánk megkönnyíteni az üvegfestők munkáját. Festék már van, ecset, kontúr, üveglap már van. Ezért kicsit visszatértünk az alapokhoz. Hogyan is kezdődik az üvegfestés? Természetesen a minta..mert minta nélkül kicsit el vagyunk veszve.

Engedd, hogy elvezesselek az illatok birodalmába, Ahol az érzékek játszmája és harmóniája találkozik. Ahol az illatjegyek szimfóniája szertartássá válik, és a parfüm egy szépséges szimfónia része lesz.

Eme apró cikk megszületésének aktualitása, hogy az üvegfestést egyre többen kezditek el aminek én nagyon nagyon örülök.

2 órás egyéni, célirányos üvegfestés oktatás skypon vagy messengeren. Segítségemmel célirányosan csak azzal foglalkozunk amire szükséged van. Együtt megnézzük, hogy hol van elakadásod az üvegfestésben, ezt kijavítjuk, hogy a továbbiakban felszabadultabb, könnyebb legyen az alkotás.

A technika amit az akrillfestésben már régóta alkalmaznak nagy kedvencem. Lehelletfinom függöny ami az üvegre van festve. Varázslat az ecsettel ami fantasztikusan valóságos és csodálatos ablakképet eredményez.