Parfűmkészítés csak neked.

2023.04.25


Engedd, hogy elvezesselek az illatok birodalmába, Ahol az érzékek játszmája és  harmóniája találkozik. Ahol az illatjegyek szimfóniája szertartássá válik, és a parfüm egy szépséges szimfónia része lesz.

Képzett parfümkészítő vezetésével indul az utazás, ahol az illatok palettája kibontakozik előtted. Ahol a szív hangjai megszólalnak az illatpiramisban, és az illat varázslatos szimfóniája mesél a múltból és jövőből.

Érzékeld  az illatok rejtelmes harmóniáját, keverd az alapillatokat és az illatjegyeket az ízlésed szerint, Engedd szárnyalni a kreativitásodat és a szíved vágyait, míg egyedi parfümöd születik meg az érzékek szövetén.

A program interaktív és kreatív. Egy varázslatos utazás a szagok birodalmába, ahol a parfüm az egyéniséged szerves kifejeződése, egyedi alkotás, mely szívedben őrzi az emlékek és érzelmek tükröződését.

Hazaviheted elkészült parfümöd, büszkén viselheted, és az emberek elámulva kérdezhetik, mi az a csodálatos illat, melyet a szíved és a lélek szüleménye teremtett. Egy műalkotás, mely a te kezed nyomát viseli.

Ha szeretnél részt venni ezen a mágikus utazáson klikk ide.