Üvegfestő mintaív csomagok

2023.06.05

Nagyon sokat gondolkozunk azon, hogyan tudnánk megkönnyíteni az üvegfestők munkáját. Festék már van, ecset, kontúr, üveglap már van. Ezért kicsit visszatértünk az alapokhoz. Hogyan is kezdődik az üvegfestés? Természetesen a minta..mert minta nélkül kicsit el vagyunk veszve. 

Várjuk az ihletet, a múzsát és ha megérkezik  jön a kié a minta kérdés. Jogdíj, nem jogdíj, kitől kérjük el. Odaadja vagy sem? Ha igen vajon mennyiért?

A rajzolás nem mindenki erőssége és nem mindig szerelem téma. Nem mindig sikerül pont azt papírra karcolni ami a kis kobakunkban vagy a lelki szemeink előtt van. Viszont ha van egy kész terv, egy kontúrterv azt alakíthatom, színezhetem kedvem szerint. 

Szóval megalkottuk az üvegfestő mintaívek sorozat első darabját. 

A mintaívek 30 x 40 cm méretben vannak kinyomtatva. Egy csomagban 10 db.  Elegáns dossziét terveztünk hozzá ami Kallós -Kókány Zsuzsa - Globustrend - munkája. A rajzok így sorozatként lesznek gyűjthetőek. 

Nem kell a nyomtatással szórakozni, nem kell a jogdíjjal szórakozni.  A mintaívek megvásárlói saját részre szabadon felhasználhatják a rajzokat.  Az így elkészített festményeiket értékesíthetik. 

Szerencsénk is volt, mert a mintaíveket a Pentart kereskedő alkotó napján le is tesztelhettük. 

Olyan hölgyek is festettek akik eddíg nem fogtak üvegfestő ecset. Nagyon szép alkotások születtek. 

Ha úgy érzed szeretnéd a virágok 1-10 ig csomagot kukkants be a webáruházba. Kellemes alkotást kívánunk!