Paverpol technika

2023.04.29

A Paverpol egy Fantasztikus textilkeményítő és ragasztó anyag.

A Paverpol technika lehetővé teszi, hogy textilből készült tárgyakat, szobrokat, díszeket készítsünk, amelyek tartósak és időjárásállóak lesznek. A Paverpol textilragasztó, amelyet a technikához használunk, megszilárdítja a textil anyagokat, így lehetővé teszi, hogy a kész műtárgyakat kültéren és beltéren is használják.

A ragasztóval átitatott textil jól alakítható, kompozícióvá formázható. Száradását hajszárítóval gyorsíthatjuk. Kb. 24 óra után elnyeri végleges keménységét.

Szárazon vízbázisú festékkel festhető. Használható természetes anyagokhoz, fához, kavicshoz, száraz virágokhoz és még számos más dologhoz fantáziánk szerint.

A termék használata biztonságos, AP pecséttel rendelkezik, tehát emberre, állatra, környezetre ártalmatlan.

Bátran használható iskolákban, művészkörökben, alkotóközösségekben.

A technika nagyon rugalmas, és lehetővé teszi, hogy a résztvevők saját kreativitásuknak megfelelően formálják a textil anyagokat. Az alkotás folyamata örömteli, és az eredmények rendkívül egyedi és személyre szabottak lehetnek.

A Paverpol technika tehát egy kreatív hobbi, amely szórakoztató és szép eredményeket hozhat.

Természetesen!

2023 augusztusától az érdeklődők számára folyatos alkotónapokat biztusítunk ahol elsajátíthatják ezt a különleges technikát.

Az alkotó napokra csoportosan, családosan és egyineleg is van lehetőség jelentkezni. A résztvevők részére minden szükséges anyagot és eszközt biztosítunk.

Lehetőség van szobor, kép, dísztárgy készítésére.

A további tanfolyamlehetőségeket itt tudod megtekinteni.