Parfűmkészítés szerelem

A szerelem és kapcsolódás két ember között a világ legvarázslatosabb lehetősége. A közös emlékek, új felfedezések új közös utakat nyitnak meg számotokra...ezért...

szeretettel ajánljuk ezt a  különleges és izgalmas parfümkészítő programot, ahol lehetőségtek  lesz saját egyedi 50 ml es parfümjeiteket létrehozni!

A parfümkészítő programunk során bevezetünk a parfümkészítés izgalmas világába. Megismerhetitek az illatok világát, tanulhattok az illatjegyekről és az illatpiramisról, valamint megismerkedhettek az illatok keverésének művészetével.

A program keretében szakértő parfümkészítő vezetésével lehetőségetek lesz különböző illatjegyeket és alapillatokat kipróbálni, majd saját ízléseteknek megfelelően összeállíthatjátok a  saját egyedi parfümöket.  Segítséget nyújtunk az illatok keverésében, hogy az elkészült parfüm tökéletesen kifejezze az egyéniséget és az ízléseséget.

A parfümkészítő programunk interaktív és kreatív, így lehetőséged lesz kísérletezni, játszani az illatokkal és kifejezni a saját stílust. Az elkészült parfümödet természetesen hazaviheted, hogy mindig viselhesd és büszkén mutathasd be az egyedi alkotásodat.

A program időtartama  4-5 óra  az alkalmazott alapanyagoktól függetlenül.  Az elkészített parfümök kis üvegcsékben kerülnek átadásra.

Egyedi parfűmjeiteket létrehozva egy felejthetetlen élményben lesz részetek!

Helyszín: 

Villa Aromatique

8357 Sümegcsehi, Petőfi utca Hrsz 544.

+36-30-594-4110

Szálláslehetőség: https://www.villaaromatique.hu/

49 990,00 Ft
szállítási díj nélkül