Paverpol ragasztó 1000 g- fehér

Josefine de Roode által kifejlesztett 3 az 1-ben textilragasztót használunk, mely egyrészt ragaszt, másrészt kövesít, nem utolsósorban pedig kötőanyag is egyben.

A textilen kívül a legkülönfélébb alapanyagokat használhatjuk fel, akár olyan tárgyakat is melyeket már kidobásra szánnánk. A Paverpol az újrahasznosítás, az ökodizájn lehetőségét is magában foglalja.

A Paverpol termékcsalád megkapta az AP (Art Product) pecsétet, amely a világ számos országában (pl. USA) kötelező a kreatív foglalkozásokon való felhasználáshoz. Ez tanúsítja, hogy gyermekek és felnőttek is egészségkárosodás nélkül használhatják a termékcsalád tagjait. A termékcsalád bevizsgált, környezetbarát termékekből áll, biztonsági adatlappal, hivatalos kereskedelmi engedéllyel rendelkezik.

Léteznek gyárilag színezett változatok (fekete, szürke, bronz, púder/barack) de az elkészült és megszáradt alapokat festhetjük.

7 éves kortól gyerekek is kipróbálhatják.

A felhasználási körekimeríthetetlen: a szobroktól kezdve a domborműves képeken át az ékszerekig lényegében bármit el lehet készíteni a segítségével.

A ragasztó levegőn szárad, ezt az időt azonban egy hajszárító segítségével rövidíteni lehet, hogy a munkafolyamatokkal is gyorsabban lehessen haladni.

Amennyiben kültérre szeretnénk készíteni egy alkotást, csupán olaj-, vagy akrilfestéket, illetve lakkot kell használnunk. A lakkok UV védelmet is biztosítanak. Ha nem lakkozzuk le a tárgyakat, az alkotások a tűző napon felpuhulhatnak a hőtől, viszont estére visszanyerik szilárdságukat.

A kültérivé tett szobrok ellenállnak az időjárás viszontagságainak, esőnek, napsütésnek, fagynak egyaránt.

Paverpol oktatást hivatalos oktató végezhet aki oktatói tanusítvánnyal rendelkezik.


8 925,00 Ft
szállítási díj nélkül