Paverpol alkotónap

2023. augusztus 16

9:30- 17:00

Helyszín: Villa Aromatique - Sümegcsehi 8357,  Petőfi utca Hrsz:544

További információ: Petőfi utca Hrsz 544.

Maximális létszám:  5 fő

A Paverpol technika lehetővé teszi, hogy textilből készült tárgyakat, szobrokat, díszeket készítsünk, amelyek tartósak és időjárásállóak lesznek. A Paverpol textilragasztó, amelyet a technikához használunk, megszilárdítja a textil anyagokat, így lehetővé teszi, hogy a kész műtárgyakat kültéren és beltéren is használják.

Az alkotó napon lehetőség van megismerkedni a Paverpol technika lehetőségeivel. Egy képet, egy szobrot és 1 db poharat készítünk. A tárgyak készítése alatt minden technikai ismeret el tudsz sajátítani. 

Az oktatást Vadász Orsolya hivatalos Paverpol oktató végzi. 

A ragasztóval átitatott textil jól alakítható, kompozícióvá formázható. Száradását hajszárítóval gyorsíthatjuk. Kb. 24 óra után elnyeri végleges keménységét.

Szárazon vízbázisú festékkel festhető. Használható természetes anyagokhoz, fához, kavicshoz, száraz virágokhoz és még számos más dologhoz fantáziánk szerint.

A termék használata biztonságos, AP pecséttel rendelkezik, tehát emberre, állatra, környezetre ártalmatlan.Bátran használható iskolákban, művészkörökben, alkotóközösségekben.

A technika nagyon rugalmas, és lehetővé teszi, hogy a résztvevők saját kreativitásuknak megfelelően formálják a textil anyagokat. Az alkotás folyamata örömteli, és az eredmények rendkívül egyedi és személyre szabottak lehetnek.

A Paverpol technika tehát egy kreatív hobbi, amely szórakoztató és szép eredményeket hozhat.

Természetesen!

30 000,00 Ft